Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD.
Thuis ProductenOrganische meststoffenproductielijn

Het landbouw Organische Afval van het de Productielijnvoedsel van de Meststoffenmachine

China ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD. certificaten
China ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD. certificaten
De NPK-productielijn heeft geïnstalleerd gebeëindigd, zeer tevreden met uw baan! ik heb ook het organische lijnontwerp gecontroleerd, kijk groot! Dit is wat wij willen!

—— Robinson

Dank u voor uw groot werk! De biologische producten kijken zeer goed! Recenter zal ik met u over de NPK-lijn bespreken!

—— Ahmed

Ik ben online Chatten Nu

Het landbouw Organische Afval van het de Productielijnvoedsel van de Meststoffenmachine

Agricultural Organic Fertilizer Machine Production Line Food Waste
Agricultural Organic Fertilizer Machine Production Line Food Waste

Grote Afbeelding :  Het landbouw Organische Afval van het de Productielijnvoedsel van de Meststoffenmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Tianci
Certificering: CE, ISO9001
Modelnummer: De organische Productielijn van de Meststoffenkorrel
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten verpakking, 20GP, 40GP, 40HQ
Levertijd: binnen 15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30 stuk per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Korrelsvormen: Poeder Toepassing: Organische Meststoffenproductie
Voltage: 380V of 220V of de Vraag Vochtigheid van materiaal: Onder 10%
naam: Organische meststoffenproductielijn Grondstof: Kippenmest, koemest, varkensmest, enz.
Productiviteit: 1-20 duizend ton per jaar Type: meststoffeninstallatie, meststoffenproductie
Hoog licht:

De landbouw Organische machine van de Meststoffengranulator

,

Machine van de de meststoffenproductie van het voedselafval de organische

Productielijn van de het afval organische meststof van het voedselafval de landbouw

Beschrijving van de Organische Productielijn van de Meststoffenkorrel

De organische productielijn van de meststoffenkorrel kan tot diverse biomassa grondstoffen in organische meststoffenkorrels maken. Geschikt voor een verscheidenheid van grondstoffen, zoals dierlijke mest, landbouwstroafval, het afval van het bosbouwblad, stedelijk binnenlands nat huisvuil, enz.

Wanneer de organische meststof door de ringsmatrijs en de drukrol van de de korrelmachine van de ringsmatrijs wordt gedrukt, vormt het korrels met een bepaalde compressieverhouding. De componenten van de organische meststoffenkorrels worden uniform vrijgegeven, en het vervoer is geschikt.

Het landbouw Organische Afval van het de Productielijnvoedsel van de Meststoffenmachine 0

Voordeel

Brede bronnen van grondstoffen:

De grondstof van de organische meststoffenkorrels kan diverse dierlijke mesten, zoals kippenmest, koemest, en schapenmest zijn. Gewassenstro en andere installatieresidu's. Resten van landbouw en nevenactiviteitproducten. Zoals sojaboonmaaltijd, raapzaadmaaltijd etc. Het binnenlandse huisvuil van ingezetenen. Zoals keukenafval, installatieas, enz. Andere grondstoffen, zoals biogasresidu, turf, installatieas, slib, gemeentelijke modder, enz.

Gemakkelijk te vervoeren: Het goede het pelletiseren proces maakt de organische meststof niet aan agglomeraat gemakkelijk en heeft betere vervoersprestaties.
 

Kan anorganische substanties toevoegen:

Sommige anorganische componenten kunnen aan de organische productielijn van de meststoffenkorrel worden toegevoegd om de meststoffenefficiency van organische meststoffen te verbeteren. In tegendeel, als de gepoederde meststof met anorganische componenten wordt toegevoegd, is het gemakkelijk om vochtigheid en agglomeraat te absorberen.

Bevrijd evenwichtiger: Meststof het pelletiseren verbetert landbouwtechnologie. De korrelige organische meststoffenversies langzamer en gelijk, en het is geschikt te bevruchten, en het is niet gemakkelijk om door de wind worden weggeblazen.

Het landbouw Organische Afval van het de Productielijnvoedsel van de Meststoffenmachine 1

Processtroom

Na gistingssysteem en het verpletteren systef, zullen de materialen in het groeperen schaal volgens evenredig, dan dalen aan mixer worden gewogen om uniformiteit te bereiken.

De gistingsvorm is gemakkelijk aan te brengen en uit de gistingstank te nemen. Het vuilnis zoals faecaliën kan oud behoud zijn. Addation, het compost kan als nat aanpassingsmateriaal worden gebruikt. Zoals voor hete gisting (kippenmest: ongeveer 80°C, varkensmest: ongeveer 75°C, koemest: ongeveer gebruiken 70C) en het oude behoud, die niets kunnen produceren secundaire gistingshoogte - kwaliteitscompost, als organische frtilizer om edafische terugwinning te helpen.

De materialen van het compoststuk vóór de korrel moeten zouden worden verpletterd makend sectie. De molen van de organfer ferillizer hamer wordt toegepast hoofdzakelijk op het malen van de grondstof om het geschikt te maken om organische meststoffenkorrels te maken.

De hamermolen is samengesteld uit elektrische motor, het couping, het dragen, rotor, scharnierspeld, hamers 8mm de zeefplaat van de poriegrootte.

De organische ferilizerkorrel die sectie maken om organische meststof in korrels te maken. De korrelmachine is het belangrijkste materiaal in de productielijn om korrels te maken, het kompres het droge fijn verpulverde materiaal en zet hen in een korrel van de cilindervorm bij om een temperatuur van 80 graad. De korrelgrootte van 2 - 12mm kan adjuist zijn.

Het landbouw Organische Afval van het de Productielijnvoedsel van de Meststoffenmachine 2

Het koelsysteem wordt gebruikt voor het koelen van meststof om ferilizer korrel sterker te maken. De organische ferilizerkorrels komen uit uit korrelmachine, is zijn temperatuur rond 70 C, door kortstondige te koelen, kan het beneden aan ruimteterperature koelen onmiddellijk, en de hardheid van korrels zal sterker worden.

Het automatische verpakkingssysteem kan gebruikt om de definitieve organische meststoffenkorrel te verpakken. De gekwalificeerde korrels worden ingepakt in plastic zak van 10 kg aan 100kg en 1 ton. Dan te naaien kan de gebruiks thermoplastische verzegelende machine, deze de korrels droog en waterdicht maken. Om de organische de opslagtijd van meststoffenkorrels uit te breiden.

 

Contactgegevens
ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8618538528502

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)