Contacteer ons

Contact Persoon : Carter

Telefoonnummer : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?

November 19, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?

Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?

 

De mest door organisch meststoffenmateriaal is wordt vergist een organische meststof met rijke voedende inhoud, zowel een hoop van organisch stof als een hoog gehalte van drie elementen van voedingsmiddelen dat. Organische inhoud: 25,5 percenten, stikstof 1,63 percenten, fosfor 1,54 percenten, kalium 0,85 percenten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?  0

Gevaren van faecaliën die vergisten niet:

1. Uitgespreid ongedierte. Het uitwerpsel bevat escherichia coli, vierkante draadworm en andere ziekten en bacteriën, veroorzakend grond-gedragen ziekten, en zelfs ccurrence van infectieziekten op grote schaal.

2. Brandwondzaailingen. Zullen de vergiste niet mest en andere organische die materialen op de gebieden, wanneer de gistingsvoorwaarden, onder de activiteit van micro-organismegisting, gisting hebben wanneer de delen van de wortels van installaties zijn en de gewassen klein is, de hitte door de gisting wordt geproduceerd de gebrande gewassengroei beïnvloeden, of zullen de groei van gewassenwortel beïnvloeden, resulterend in geel op het blad, de uiterst kleine samentrekking van bladstammen, of zelfs het fenomeen van dode installaties, dus tot het kwaad van productievermindering of zelfs verlies van oogst leiden. 3. Stink. In de decompositie produceert het proces methaan, ammoniak en andere gassen, zodat de grond en de gewassen zuur, de schade van de gewassenwortel produceren.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?  1

De voordelen van faecaliën na rijpheid zijn:

Na gisting, wordt de mest genoemd organische meststof, die aan heel wat voordelige substanties, met inbegrip van diverse organische zuren, peptides en rijke voedingselementen met inbegrip van stikstof, fosfor en kalium rijk is. Niet alleen verstrek uitvoerige voeding voor gewassen, en lang meststoffeneffect, kan het grondorganische stof verhogen en bijwerken, het zout-alkaliland verbeteren, grond verminderen geef en bevorder het microbiële fokken vaste vorm, kan het verbeteren van grond fysieke en chemische eigenschappen en biologische activiteit, die organische meststof gebruiken, van grondwater veranderen, zijn de meststof, het gas en het thermische milieu, de doordringbaarheid van de grond verhogen, de bezettingsgraad van meststof verhogen, de inhoud van het grondorganische stof hoog, is de Organische meststof de belangrijkste grondstof voor de productie van groene natuurvoeding, en de groene natuurvoeding is meer en meer populair onder mensen.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?  2

1. Produceer een verscheidenheid van en die het enzym, kan het fenomeen van gewassenvermindering verminderen door herhaalde te bebouwen wordt veroorzaakt.

2. Bevat voordelige microbiële flora, kan stikstof in de lucht, het versiefosfor en de kaliumvoedingsmiddelen, het organische stof van de supplementgrond activeren.

3. De grond is zacht en gemakkelijk te cultiveren.

4. De absorptie van de wortelvoeding, fruitverschijning, voedende inhoud, smaak, opmerkelijk effect, het gebruik van organische meststof kan het meststoffeneffect vergroten, verhogingseffect is opbrengen duidelijk.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is het noodzakelijk alvorens dierlijke mest om organische meststof te produceren te gebruiken te vergisten?  3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768