Contacteer ons

Contact Persoon : Carter

Telefoonnummer : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Voorzorgsmaatregelen wanneer het gebruiken van voerpelletiseermachine

November 19, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen wanneer het gebruiken van voerpelletiseermachine

De voerpelletiseermachine neigt wijd worden gebruikt. Nochtans, wegens de ontwerptekorten, het ongepaste onderhoud en het gebruik van het materiaal van de voerverwerking, bevatten de voer grondstoffen harde onzuiverheden, vooral metalen, mineralen en andere onzuiverheden, die veiligheidsrisico's aan het gebruik van het materiaal van de voerverwerking brengen. Het veiligheidsongeval dat in het gebruiken van proces volgens daarna begrip, bespreking over de voorzorgsmaatregelmaatregel van het meest commonnest veiligheid verborgen probleem verschijnt.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen wanneer het gebruiken van voerpelletiseermachine  0

Het vliegwiel heeft een veiligheidsdekking niet

Het vliegwielgebrek aan veiligheidsdekking, in het werk van achteloze of noodsituatie behandelende ongevallen, gemakkelijk aan personeelskleding in hoge snelheidsomwenteling van de riem, zal ook het buitenlandse lichaam vallend op de riem met de schommeling van de hoge snelheidsriem aan het personeel ter plekke maken, veroorzakend onnodige verwonding.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen wanneer het gebruiken van voerpelletiseermachine  1

De het voeden haven dragende lengte is onredelijk

wegens de onredelijke lengte, de automatische het voeden machinetransmissie van grondstoffen die metaal, vooral ijzeronzuiverheden, zoals schroeven bevatten, is de pakkingen, ijzer en ander voer snel in de maalmachine, licht het gebroken scherm, hamer, of direct analyse van het lichaam, dat een directe bedreiging voor de veiligheid van personeel veroorzaakt.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen wanneer het gebruiken van voerpelletiseermachine  2

Kleine materiële ingang zonder stoflaken

De kleine materiële mond wordt gezet in enkele subtielere grondstoffen, zoals minerale additieven, vitamineadditieven, vóór deze grondstoffen in de mixer, is het gemakkelijk te verschijnen het stof door het menselijke lichaam wordt geabsorbeerd, zal de grote inhalatie op lange termijn borststrakheid, duizeligheid, misselijkheid veroorzaken en andere ernstige symptomen, zullen de gezondheid van het lichaam beïnvloeden.

laatste bedrijfsnieuws over Voorzorgsmaatregelen wanneer het gebruiken van voerpelletiseermachine  3

Preventieve maatregelen

Gezien de bovengenoemde situatie, kan de voerpelletiseermachine goede resultaten verkrijgen door de volgende methodes naast diverse veiligheidscontroles en persoonlijke bescherming te gebruiken alvorens de machine te beginnen. Voeg goede kwaliteit toe de beschermende dekking toevallige verwonding effectief vermijden, de lengte van de ladingsplaat van de het voeden haven kan verlengen aan 80 cm ~100 cm, en een rij van zuigingssteen toevoegen onder de ladingsplaat van de het voeden haven ongeveer 40 die cm, schade en gevaar kunnen effectief verhinderen door ijzeronzuiverheden in de maalmachine wordt veroorzaakt. In de kleine materiële inham hoge ongeveer 30 cm ~40 cm-plaats met de helft van de gesloten dekkingsplaat, zodat het geschikt kan zijn om een groot aantal grondstoffen, zoals vismeel, steenpoeder, enz. toe te voegen, maar ook om de verspreiding van stof te verhinderen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768