Contacteer ons

Contact Persoon : Carter

Telefoonnummer : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Hoe te om Koe Dung Organic Fertilizer te vergisten?

November 19, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Koe Dung Organic Fertilizer te vergisten?

Leert u hoe de koemest vergist? Vele mensen weten niet zeer goed het. Hier zal ik met u in detail delen en zal gemeenschappelijke vooruitgang boeken. Het gebruiken van de vaste-vloeibare stofseparator van de koemest om koemest te vergisten om organische meststof te produceren heeft de voordelen van lage kosten, stabiele kwaliteit en de grote ruimte van de marktverkoop. Nochtans, heeft de traditionele hoop het roten methode niet alleen een langzame gistingssnelheid, maar ook kan niet de koemest volledig ontbinden. Na is van toepassing geweest op de landbouwgrond, is het gemakkelijk om „secundaire gisting“ te hebben, resulterend in het fenomeen van het branden van wortels en zaailingen. Hoe te om koe te vergisten is de mest zeer belangrijk.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Koe Dung Organic Fertilizer te vergisten?  0

De koemest kan in droge koemest en verse koemest worden verdeeld. Spreek over hun gistingsmethodes:

1. Droge koemest: wegens het gebrek aan water in de droge koemest, kan het niet worden vergist. Na het toevoegen van genoeg water, moet het in een stapel, en dan worden vergist worden opgestapeld die, met verzegelde plastic doek wordt behandeld, zodat de gisting sneller zal zijn.

2. Verse koemest: Als de verse koemest met water wordt gewassen, moet het ook door de vaste-vloeibare stofseparator van de koemest tijdens gisting worden uitgedreven en worden ontwaterd. Teveel water is gemakkelijk om tot luchtstrakheid te leiden en de micro-organismen kunnen geen gisting veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Koe Dung Organic Fertilizer te vergisten?  1

Specifieke verrichtingsmethode:

1. Voorbereiding en bacteriëntoevoeging: bereid te vergisten koemest voor.

2. Koemest die stapelt: de voorbereide koemest zal worden gestapeld terwijl het uitspreiden van bacteriën. Het de het stapelen hoogte en volume zullen niet te laag of te klein zijn. Vereisten: de het stapelen hoogte is 1.52m, is de breedte 2m, en de lengte is onbeperkt

3. Pas vochtigheid aan. Het vochtgehalte van vergiste koemest bij 40 ~ 65% moeten zou worden gecontroleerd. Vochtigheidsoordeel: houd een handvol strak van koemest, zie het watermerk maar druip niet, en het is aangewezen om het ter plaatse te verspreiden. Minder water, langzame gisting, meer water en slechte die ventilatie zullen ook leiden tot de geur door het werk van „bederfbacteriën“ wordt veroorzaakt. Daarom moeten wij het watergehalte begrijpen.

4. Starttemperatuur. De starttemperatuur zou boven 15 ℃ moeten zijn (het kan in vier seizoenen worden in werking gesteld en niet door seizoenen beïnvloed. Het is beter om binnen of in de serre in de winter) te vergisten, en de gistingstemperatuur zou onder 70-75 ℃ moeten worden gecontroleerd.

5. De mengeling goed en ventileert. De gisting van de koemest vereist aërobe gisting. Daarom tijdens verrichting, zouden de maatregelen van de zuurstoflevering tot mengeling worden verhoogd, vaak goed moeten draaien en ventileren. Anders, zal het leiden tot anaërobe gisting en zal geur produceren, beïnvloedend het effect van meststof.

6. De gisting is volledig. Over het algemeen, na 48 uren van de accumulatie van de koemest, neemt de temperatuur tot 50 ~ 60 ℃ toe en kan meer dan 65 ℃ op de derde dag bereiken. Het moet eens onder dit worden ten val gebracht op hoge temperatuur. Over het algemeen, zal er twee hoge temperaturen boven 65 ℃ in het gistingsprocédé zijn. De gisting kan worden voltooid door tweemaal ten val te brengen, en de gisting kan binnen een normale week worden voltooid. Het materiaal is donkere bruin en de temperatuur begint aan normale temperatuur te dalen erop wijst, die dat de gisting wordt voltooid.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Koe Dung Organic Fertilizer te vergisten?  2

Is vereisend aandacht van belang:

1. De koemest moet worden vergist en worden ontbonden alvorens het op gewassen kan worden gebruikt. Anders, zal één of ander pathogeen micro-organisme in koemest de wortels van gewassen branden. Zowel zijn drogen als aan de lucht drogen O.K., maar na het aan de lucht drogen, zal de voeding van koemest deel verliezen. De koemest kan door de droger droog zijn om het doel om te drogen en desodorisatie te bereiken. Het kan de arbeidsintensiteit etc. ook verminderen.

2. Het vochtgehalte na het drogen zal bij ongeveer 25% in de winter en over 15% in de zomer worden gecontroleerd, om de verdere processen worden voltooid te verhinderen. Sommige drogers kunnen niet het vochtgehalte van droge koemest controleren, resulterend in de ononderbroken gisting van de korrelige organische meststof van de koemest na plaatsing.

3. In de zomer en de herfst, verwijder de film eens voor ventilatie (1 ~ 2 uren) in de ochtend en de avond. Wanneer het weer zonnig is, verwijder de film in de avond van de vorige dag en behandel het in de ochtend van de volgende dag. Na 4 ~ 6 dagen van hoop het roten, kan de hooptemperatuur tot 60 ~ 70 ℃ toenemen. Na 10 dagen van hoop het roten, kan het eens worden omgekeerd. Na 20 dagen van hoop het roten, kan het grondig worden gekookt, de meststoffeninhoud verbeteren en ongedierte elimineren.

4. Voor de selectie van gistingsbacteriën, moet met hoge bacteriële activiteit worden geselecteerd, bij voorkeur met primaire bacteriën. Op deze wijze, is de gisting stabiel en niet gemakkelijk te ontbreken. Wij hebben hoogte - de bacteriën van de kwaliteitsgisting aan verstrekt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768