Contacteer ons

Contact Persoon : Carter

Telefoonnummer : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Wat zijn de voordelen om organische meststof te gebruiken?

October 21, 2021

Laatste bedrijfscasus over Wat zijn de voordelen om organische meststof te gebruiken?

Wat zijn de voordelen om organische meststof te gebruiken?

 

De definitie van organische meststof?

De organische meststof verwijst naar het gebruik van gewassenstelen en dierlijke mest als belangrijkste grondstoffen, na inenting van microbiële samenstellingsinenting, het gebruik van biochemische technologie en microbiële technologie door om pathogene bacteriën en parasieteieren volledig te doden, malodors, en gebruiksmicro-organismen elimineren om organisch stof te ontbinden om macromolecular substanties om te zetten het een kleine molecule, is en dan bereikt het doel van desodorisatie, het ontbinden, dehydratie, en het drogen, en in een organische meststof met uitstekende fysische eigenschappen, koolstof-stikstof vergelijkingstest, en uitstekende meststoffenefficiency gemaakt. De bio-organische meststof is een soort biologische meststof. Het verschil tussen het en microbiële inoculants is hoofdzakelijk in de aspecten van bacteriën, de productieindustrie en toepassingstechnologie.
 
 
De voordelen van organische meststof?
1. Verbeter de capaciteit van het land om zich tegen koude en droogte te verzetten
De grond zal meer en meer vruchtbaar met ononderbroken toepassing van vruchtbare grond worden, zal het land tegen koude en droogte meer bestand zijn, en de fruitbomen zullen ongeacht leeftijd zijn.
2. Verbeter de grond en verminder zoute schade
Pas zuurheid en alkaliteit, saldogrond pH, de doordringbaarheid van de verhogingsgrond aan, en bevorder de vorming van gezamenlijke structuur.
3. Verbeter beduidend de kwaliteit van landbouwproducten
Verbeter beduidend de kwaliteit van landbouwproducten, zoet en kleur meloenen, herstel de originele smaak van groenten, verhoog de chlorofylinhoud van thee, en verminder pesticide en meststoffenresidu's.
Bevat EM-bacteriën, die stikstof bevestigen, fosfor oplossen, kalium kunnen vrijgeven, de inhoud van het installatiechlorofyl verhogen, en gewassenopbrengsten beduidend verhogen.
4. Verhoog de inhoud van micro-organismen in de grond
Verminder de reproductie en de groei van ziekteverwekkers in de grond, verbetert gewassenweerstand en weerstand tegen het herhaalde bebouwen.
5. Bevorder de zaadgroei en verbeter gewassenfotosynthese
Bevorder vroege germinatie, vroeg het wortel schieten, en sterk wortelsysteem van zaden en ondergrondse stammen. Verbeter gewassenfotosynthese, regel de redelijke distributie van voedingsmiddelen, bevorder snelle fruituitbreiding en vroege kleuring, en het fruit zal op de markt 7-10 vroeger dagen gaan.
 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768