Contacteer ons

Contact Persoon : Carter

Telefoonnummer : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Organische Meststoffenproductielijn

February 8, 2022

Laatste bedrijfscasus over Organische Meststoffenproductielijn

Organische meststoffenproductielijn aan Nigeria

 

Het belangrijkste materiaal van deze Nigeriaanse organische de korrelingsproductielijn van de meststoffenschijf omvat: schijfgranulator, halfnatte maalmachine, horizontale mixer, meststoffendroger, transportband van de trommel de koelere, telescopische riem, roterend rooster, korrel verpakkende machine. Van de de meststoffenschijf van Nigeria is de organische de korrelingsproductielijn een productieproces van organische meststof.

 

De meststoffengranulator van deze van de de meststoffenschijf van Nigeria organische de granulatorproductielijn is een schijfgranulator. De schijfgranulator en de trommelgranulator kunnen zowel organische meststof als samengestelde meststof korrelen.

De Nigeriaanse organische de korrelingsproductielijn van de meststoffenschijf kan anorganische samengestelde meststoffen, organische meststoffen, organische (anorganische) samengestelde meststoffen en bio-organische meststoffen met 20-48% NPK-voedingsmiddelen produceren. De Nigeriaanse organische de korrelingsproductielijn van de meststoffenschijf heeft de voordelen van kort productieproces, eenvoudige structuur, lage investering en geschikte verrichting, en is geschikter voor kleine en middelgrote ondernemingen. De grondstoffen van de schijfgranulator zijn wijd aanpasbaar: stikstofbronnen zoals ureum, ammoniumchloride, en ammoniumsulfaat. De bronnen van fosfor zijn: het calcium, het zware calcium, enz.-de Kaliumbronnen omvatten kaliumchloride en kaliumsulfaat.

 

Wij hebben ook het zeer professionele materiaal van de biologische meststofproductie, welkom heten om te raadplegen.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768